با وجود مخالفت برخی احزاب سیاسی اصلاحطلب برای شرکت در انتخابات اخیر مجلس، و با وجود تاکید بسیاری ازفعالان سیاسی بر این که شرکت در انتخابات اخیر مجلس، فقط نوعی مشروعیت بخشی به نظام و همچنین صندوق رایی خواهد شد که دیگر اعتباری ندارد، با این حال برخی گروههای سیاسی همچنان بر ضرورت شرکت در انتخابات تاکید دارند وفعالیتهای انتخاباتی ستادی خود را هم آغاز کردهاند.مرعشی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی، در سخنرانی تبلیغاتی و ستادی خود در کرمان ودر پی تلاش برای ترغیب مردمبرای شرکت در. انتخابات، ضمن انتقاد. ار حاکمیت به دلیل عدم توجه به ضرورت تایید صلاحیت کاندیداها، گفت دستگاههای حاکمیتی در ایران علیرغم آنکه به خوبی متوجه اهمیت حضور مردم در صحنه سیاسی هستند، لوازم این کار را نپذیرفتند وی همچنین حضور مردم را در انتخابات را به چالشهای بین المللی ربط داد و گفت عدم حضور مردم میتواند امریکا را ترغیب به مقابله با ایران میکند. وی هشدار داد هر درگیری احتمالی بین ایران و آمریکا و تغییر فاز جنگ نیابتی به یک جنگ واقعی یعنی هزار میلیارد دلار سرمایهگذاری ایران دود شود و ایران در زیرساختها به چهل سال قبل برگردد.وی افزود: ایران کشوری است که زندگی مردم گسترش پیدا کرده و اینگونه نیست که اگرتاسیسات ما در عسلویه منهدم شود ما در شهرها آب و برق و گاز داشته باشیم.
وی با ابراز تعجب از عملکرد مسئولان جمهوری اسلامی ایران و نهادهای حاکمیتی در این خصوص، اظهار داشت با وجود اینکه هم خودشان به خوبی درک میکنند و هم سخنان رهبری صریح است که این انتخابات به امنیت ملی ایران گره خورده اما حاضر نشدند در اکثر حوزههای انتخابیه فرصت رقابت ایجاد بکنند تا انتخابات پر شور برگزار شود.
وی افزود اصلاح طلبان دارند به حاکمانی کمکی را میکنند که خودشان هم به خودشان کمک نمیکنند، وی افزود گرچه این کمک در واقع کمک به کشور و مردم است. وی در ادامه با بیان این که مردم از بیکفایتیها از گرانیها و تورمها و فشارهای سنگین خسته هستند، گفت این خستگی در حدی است که گاهی اوقات تصمیماتشان بر علیه خودشان است. مرعشی تصریح کرد این را باید درست برای مردم توضیح داد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب، در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از کسانی که مخالف سرکت در انتخابات هستند، گفت بعضی از سیاسیون فکر میکنند اگر مشارکت در انتخابات زیر ۲۰ درصد برسد مسئولان نظام و حاکمیت جمهوری اسلامی عقبنشینی میکنند و فضا را باز خواهند کرد.
وی افزود شرایط فعلی کشور یک تهدید است وچطور ممکن است یک سیاستمدار خطرات ناشی از آسیبپذیری ایران در مقابل آمریکا و اسرائیل را متوجه نشود. وی افزود چطور میتوان خطر بزرگ را ندید و به یک امید واهی دل بست.
مرعشی با اساره به این که در کرمان شرایط انتخابات نسبتا مناسب است گفت کرمان نسبت به بقیه استانها فضای متفاوتی دارد. وی با ابراز خشنودی از این که در کرمان از ۱۰ کرسی استان کرمان ۹ کرسی رقابتی است، گفت در کرمان تمام کاندبداهای هدف تایید صلاحیت شدهاند.
مرعشی تصریح کرد این تایید صلاحیت سندی است که نشان می دهد با همین شرایط هم هنوز میشود با یک فرمان عاقلانهای حرکت کرد که میدان به نفع مردم کرمان بازبماند.
وی افزود اگر بزرگان همت کنند و تلاش کنند مردم کرمان پای صندوقهای رای بیایند و مشارکت مردم کرمان بالای ۵۰ درصد برسد، میتوان اطمینان داشت که بسیاری از استانها هم در آینده به کرمان اقتدا خواهند کرد.
مرعشی در ادامه گفت یکسالونیم پیش وقتی هنوز داشت بحث انتخابات در استان کرمان شروع میشد، اعضای حزب سه خطقرمز برای شرکت در انتخابات کرمان در نظر گرفتهاند.
یکی این که کسی که میخواهد به مجلس شورای اسلامی برود نمیتواند نسبت به کلیت نظام و رهبری موضع داشته باشد و در جهت مخالف حرکت کند. دوم این که باید نسبت فساد مالی حاکمان حساس باشد. وی سومین خط قرمز را موضوع فساد اخلاقی دانست و گفت عرصه سیاست، عرصه پاکدامنی، پاکدستی و سلامت نفس است.
وی با ابراز خشنودی از این که امروز استان کرمان اولین استانی است که ۹۰ درصد کرسیهایش رقابتی شده گفت فعالیتهایی انتخاباتی خود را بر این مبنا میخواهند آغاز کنند.
مرعشی با انتقاد ا ابراهیم رئیسی به خاطر استفاده از عبارت بانیان وضع موجود برای ارجاع به مشکلات کشور، با بیان این که گروههای سیاسی روی کار نتوانسته اند مشکلات کشور را رفع کنند گفت خود وی اگر کاندیدا میبود بالای شعار خود مینوشت انتقام مردم، و تاکید میکرد که مردم باید از بانیان وضع موجود انتقام بگیرند. وی افزود به چه دلیل باید بانیان وضع موجود دوباره بر سرکار بیایند.
مرعشی در پایان گفت اگر در این انتخابات کسی یا کسانی با خودخواهی و با توافق نکردن فرصت را بسوزانند وی روز بعد از انتخابات آنها را افشا خوهد کرد.
دولت ابراهیم رئیسی و اصولگرایان و گروه سیاسی مقابل آنها یعنی اصلاحطلبان، مدتهاست که مشکلات کشور وعدم حل آنها را به گردن طرف مقابل میاندازند و هر کدام طرف مقابل را در این خصوص مقصر میدانند.
این در حالی است که هر دوگروه در خصوص حضور در مدیریت کشور وتخریب کشور و ایجاد مشکلات فعلی قصورات فراوانی دلشته اند ضمن این که مردم اصلاحطلبان را در این خصوص دارای قصور بیشتری میدانند و معتقدند که آنها علاوه بر قصور به اعتماد مردم هم خیانت کردهاند.
در عین حال بر خلاف آنچه که مرعشی میگوید، علت عدم مشارکت در انتخابات و حتی مقاومت جبهه اصلاحات در مقابل شرکت در انتخابات، نه فقدان کاندیدا، بلکه اعتراض به نحوه برگزاری انتخابات در ایران و نظارت استصوابی است که امکان رفابت را سلب کرده و انتخابات و صندوق رای را به موضوعی نمایشی تبدیل کرده است.