اندیشه ، فلسفه
تاریخ
  • «ما فراموش نمی‌کنیم که این رهایی از بیرون آمد» سون فلیکس کلرهوف
    مقدمه مترجم: امروز ۸ ماه مه، هشتادمین سالگرد شکست آلمان نازی و پایان جنگ جهانی دوم در اروپاست. سالهای متمادی، برای آلمانی‌ها چگونگی توصیف این روز مایه سردرگمی، سوال و مناقشه بود. به مناسبت چهلمین
  • سوریه؛ ظهور و سقوط یک خاندان – دو سعید سلامی
    علی خامنه‌ای در دیدار با مجمع عالی فرماندهان سپاه پاسداران در مهر ماه ۱۳۹۸، سه ماه پیش از ترور قاسم سلیمانی، گفت: «نگاه وسیع جغرافیای مقاومت را از دست ندهید؛ این نگاه فرامرزی را از دست ندهید. قناعت نکنیم به منطقۀ خودمان…این نگاه وسیع فرامرزی، این امتداد عمق راهبردی گاهی اوقات از واجب‌ترین
  • حماسه گیلگمش سیروس اوندیلادزه
    حماسه گیلگمش داستانی حماسی از (بین‌النهرین) است که ماجراهای گیلگمش، پادشاه اوروک، و دوستش انکیدو را روایت می‌کند.: 1 . معرفی گیلگمش: گیلگمش پادشاهی قدرتمند اما ستمگر در شهر اوروک در(بین‌النهرین) (عراق امروزی) است. او دو سوم خدایی و یک سوم انسانی است و از نیرو و زیبایی فوق‌العاده‌ای برخوردار است. با
  • ایران آبستن انقلابی دیگر! (تجارب و بازخوانی انقلاب ۵۷) – هلمت احمدیان
    انقلاب ۱۳۵۷ یکی از عظیم ترین جنبش‌های توده‌ای در تاریخ ایران بود که منجر به سرنگونی رژیم پهلوی شد. اما با وجود این پیروزی اولیه، این انقلاب توسط ارتجاع اسلامی با یاری قدرت های سرمایه داری ربوده شد و ناکام ماند و شکست خوردو نهایتاً به سلطه‌ی یک نظام استبدادی مذهبی منجر گردید. در چهار دهه گذشته
اقتصاد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری با نتانیاهو، ایران را به مذاکره تشویق کرد، اما درباره دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای هشدار داد. او از نقش قطر در بحران غزه گفت و ایده مهاجرت فلسطینیان را مطرح کرد. ترامپ همچنین بر حمایت آمریکا از اسرائیل تأکید و مدعی شد حمله ۷ اکتبر در دوران او رخ نمی‌داد. دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده با ارسال یک پیام دوگانه از یک سو ایران را به مذاکره برای یک توافق عالی تشویق می‌کند و از سوی دیگر به طور ضمنی هشدار می‌دهد که اگر توافقی صورت نگیرد ممکن است شرایط به یک فاجعه تبدیل شود.

به گزارش فرارو، در ارتباط با این موضوع، دونالد ترامپ در کنفرانس خبری با بنیامین نتانیاهو تاکید کرد: «این را خطاب به ایران که با دقت گوش می‌دهد، می‌گویم من دوست دارم بتوانیم یک توافق عالی داشته باشیم، توافقی که شما بتوانید به زندگی خود ادامه دهید و به شکوفایی برسید. مردم ایران، مردمی شگفت‌انگیز، سخت‌کوش، زیبا و واقعاً باور نکردنی هستند. من آنها را خوب می‌شناسم. دوستان زیادی از ایران دارم و بسیاری از دوستانم که آمریکایی هستند، اصالتاً ایرانی‌اند و به ایران بسیار افتخار می‌کنند. فقط برای اینکه متوجه شوید می‌گویم من از انجام این کار متنفر بودم و امیدوارم بتوانیم کاری انجام دهیم که این وضعیت به یک فاجعه تبدیل نشود. من نمی‌خواهم چنین اتفاقی بیفتد. من واقعاً خواهان صلح هستم و امیدوارم که بتوانیم به این هدف برسیم.دونالد ترامپ در ادامه اظهاراتش هشدار می‌دهد که اگر ایران به سلاح اتمی دست یابد با پیامد‌های سنگینی رو‌به‌رو خواهد شد، اما اگر به سمت ساخت سلاح اتمی قدم برندارد، امکان توافق و آینده‌ای روشن در انتظار ایرانیان خواهد بود. در این راستا وی تاکید کرد: «آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند. این بسیار ساده است. من هیچ محدودیتی تعیین نمی‌کنم، اما یک چیز را نمی‌توانند داشته باشند: آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند و اگر فکر کنم که آنها به سمت داشتن سلاح هسته‌ای می‌روند، با وجود تمام آنچه که گفتم، فکر می‌کنم این برایشان بسیار بد خواهد شد. اما از سوی دیگر، اگر بتوانند ما را متقاعد کنند که چنین قصدی ندارند در آن صورت، فکر می‌کنم آینده‌ای باورنکردنی در انتظارشان خواهد بود.

غزه هرگز موفق نبوده است، به دنبال مکانی جدید برای ساکنان آن هستیم

دونالد ترامپ در ادامه اظهاراتش در کنفرانس خبری ضمن تاکید بر تمایل صلح در خاورمیانه از نقش بنیامین نتانیاهو حمایت کرد؛ اما هم‌زمان نسبت به اقدامات شهرک‌نشینان اسرائیلی در غزه هشدار داد و آن را مخاطره‌آمیز دانست. در این رابطه دونالد ترامپ تاکید کرد: «همه طرف‌ها به دنبال صلح هستند و نتانیاهو نیز در این مسیر گام برداشته است.»

دونالد ترامپ به‌طور ضمنی ایده مهاجرت فلسطینیان از غزه را به‌عنوان راه‌حلی ممکن مطرح کرد، بر نقش قطر در تلاش‌های دیپلماتیک تأکید داشت و از آمادگی برخی کشور‌ها برای پذیرش ساکنان غزه سخن گفت، درحالی‌که آینده این منطقه را با ادامه حضور فلسطینیان ناموفق توصیف کرد. وی تاکید کرد: «قطر در تلاش برای برقراری آتش‌بس است و رهبران کشور‌های مختلف نیز با واشنگتن در تماس بوده‌اند تا آمادگی خود را برای پذیرش ساکنان غزه اعلام کنند. غزه هرگز موفق نبوده است و اگر بتوانیم مکانی مناسب بیابیم و چند منطقه مسکونی مناسب ایجاد کنیم، شرایط بهتری رقم خواهد خورد.»

او با اذعان به پیچیدگی بحران، ابراز امیدواری کرد که پس از انتقال فلسطینیان، شرایط زندگی بهتری برای آنها فراهم شود. با این حال، او تأکید کرد که بسیاری از فلسطینیان دیگر تمایلی به بازگشت به غزه ندارند.» ترامپ در پایان اظهاراتش در مورد مسئله فلسطین خاطرنشان کرد: «ما در تلاش برای یافتن مکانی مناسب برای مردم غزه هستیم، چراکه آنچه در این منطقه و در تونل‌های آن رخ می‌دهد، چیزی جز هرج‌ومرج نیست. مردم غزه تنها مرگ و ویرانی را تجربه کرده‌اند.»

ترامپ: اگر رئیس‌جمهور بودم، حمله ۷ اکتبر هرگز رخ نمی‌داد!

دونالد ترامپ در بخش دیگری از اظهارات خود به روابط واشنگتن و تل‌آویو اشاره کرد و گفت: «من و نخست‌وزیر اسرائیل گفت‌وگویی سازنده داشتیم و روابط آمریکا و اسرائیل قوی‌تر از همیشه خواهد بود. این روابط طی سال‌های متمادی دوام آورده و از بین نخواهد رفت.» وی بار دیگر ادعای خود را تکرار کرد که اگر در مقام ریاست‌جمهوری بود، حمله ۷ اکتبر رخ نمی‌داد و افزود: «از مردم اسرائیل برای ایستادگی در برابر این حمله تقدیر می‌کنم و از نتانیاهو به‌خاطر همکاری با فرستاده‌ام، استیو ویتکوف، سپاسگزارم» وی در پایان با اشاره به خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل اظهار داشت: «ما از این شورا که رویکردی ضدیهودی دارد، خارج شدیم و امیدواریم کشور‌های عربی و اسلامی در صلح و آرامش زندگی کنند.»

print

مقالات
محیط زیست
Visitor
0196081
Visit Today : 641
Visit Yesterday : 718