اندیشه ، فلسفه
تاریخ
  • «ما فراموش نمی‌کنیم که این رهایی از بیرون آمد» سون فلیکس کلرهوف
    مقدمه مترجم: امروز ۸ ماه مه، هشتادمین سالگرد شکست آلمان نازی و پایان جنگ جهانی دوم در اروپاست. سالهای متمادی، برای آلمانی‌ها چگونگی توصیف این روز مایه سردرگمی، سوال و مناقشه بود. به مناسبت چهلمین
  • سوریه؛ ظهور و سقوط یک خاندان – دو سعید سلامی
    علی خامنه‌ای در دیدار با مجمع عالی فرماندهان سپاه پاسداران در مهر ماه ۱۳۹۸، سه ماه پیش از ترور قاسم سلیمانی، گفت: «نگاه وسیع جغرافیای مقاومت را از دست ندهید؛ این نگاه فرامرزی را از دست ندهید. قناعت نکنیم به منطقۀ خودمان…این نگاه وسیع فرامرزی، این امتداد عمق راهبردی گاهی اوقات از واجب‌ترین
  • حماسه گیلگمش سیروس اوندیلادزه
    حماسه گیلگمش داستانی حماسی از (بین‌النهرین) است که ماجراهای گیلگمش، پادشاه اوروک، و دوستش انکیدو را روایت می‌کند.: 1 . معرفی گیلگمش: گیلگمش پادشاهی قدرتمند اما ستمگر در شهر اوروک در(بین‌النهرین) (عراق امروزی) است. او دو سوم خدایی و یک سوم انسانی است و از نیرو و زیبایی فوق‌العاده‌ای برخوردار است. با
  • ایران آبستن انقلابی دیگر! (تجارب و بازخوانی انقلاب ۵۷) – هلمت احمدیان
    انقلاب ۱۳۵۷ یکی از عظیم ترین جنبش‌های توده‌ای در تاریخ ایران بود که منجر به سرنگونی رژیم پهلوی شد. اما با وجود این پیروزی اولیه، این انقلاب توسط ارتجاع اسلامی با یاری قدرت های سرمایه داری ربوده شد و ناکام ماند و شکست خوردو نهایتاً به سلطه‌ی یک نظام استبدادی مذهبی منجر گردید. در چهار دهه گذشته
اقتصاد

با موضعگیری های جدید روحانی اتهام زنی ها علیه وی همچنان ادامه دارد.رحیم پور ازغدی تحلیلگر تندروی جمهوری اسلامی ایران وعضو شورای انقلاب فرهنگی که به نهاد رهبری نزدیک است ضمن انتقاد از حضور علیرضا اکبری که بهعنوان جاسوس در دولت خاتمی حضور داشته است و به ادعای وی اسرار هسته‌ای ایران را در اختیار انگلیس قرار داده است، حسن روحانی را هم به جاسوسی متهم کرد این اتهام را مطرح کرد که شاید خود او هم جاسوس باشد.
وی که عضو ‌شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز هست، با اشاره به اعدام علیرضا اکبری که چندی پیش با اتهام جاسوسی اعدام شد، گفت وی در ستاد روحانی هم بوده است. رحیم پور مدعی شد که اگر خود روحانی هم جاسوس نباشد، چنین افرادی هنوز دور و بر روحانی هستند.
رحیم پور با اشاره به اینکه اکبری سه تا داغ مهر بر پیشانی داشت، همچنین به سابقه جبهه و پاسداری اکبری اشاره کرد و گفت با وجود همه‌ی این سوابق وی بیش از ده سال به انگلیسی‌ها و امریکایی‌ها اطلاعات می‌داده است.
البته علیرضا اکبری اتهام جاسوسی برای انگلستان را داشته است و تاکنون اطلاعاتی در این خصوص که وی جاسوس امریکا هم بوده است وجود ندارد. به نظر می‌رسد که ازغدی از این نظر اکبری را جاسوس امریکا هم می‌داند که افرادی مثل ازغدی، امریکا و انگلیس را یک مجموعه می‌دانند و تصور می‌کنند که اطلاعاتی که به دست انگلیس می‌رسد در اختیار امریکا هم قرار می‌گیرد و از سویی اصرار دارند که متهم اصلی هر جاسوسی و فسادی در داخل ایران را امریکایی‌ها معرفی کنند.
گرچه این فعال اجتماعی-دانشگاهی با اشاره به حضور اکبری در ستاد روحانی در تلاش است که روحانی را به جمع کردن جاسوس‌ها در اطراف خود متهم کند، اما این نکته‌ی بدیهی را ناگفته می‌گذارد که اکبری به روایت اتهاماتی که علیه اش مطرح شده در دوره‌ی دولت محبوب آنها یعنی احمدی نژاد چنین مسیری را پیموده است.
علاوه براین اگر اتهامات وی اثبات شود که تاکنون جز اعترافات وی چیزی وجود ندارد مقصر اصلی این داستان سیستمی بوده است که اجازه داده تا فردی مثل اکبری، با ریاکاری و خود را مذهبی دو آتشه نشان دادن به پنهانی‌ترین لایه‌های اطلاعاتی نظام نفوذ کرده و به طور مستمر اطلاعات محرمانه نظام را به خارج از ایران انتقال داده است و متشرعین و وابستگان نظام هم به استناد رفتارهای ریاکارانه‌ی مذهبی وی، اجازه داده‌اند که وی در محرمانه‌ترین لایه‌های اطلاعاتی نظام نفوذ کند.
این موضوعی است که بسیاری از تحلیلگران همچنان در این خصوص هشدار می‌دهند و بارها تاکید کرده‌اند که جمهوری اسلامی بیش از هرکس باید نسبت به نفوذی بودن افرادی تردید داشته باشد که تندروترین رویکردها را نسبت به مسائل دینی و سیاسی دارند.

print

مقالات
محیط زیست
Visitor
0196275
Visit Today : 835
Visit Yesterday : 718