در حالیکه قرار است از فردا شنبه مقامات انتظامی کشور هجمه گسترده خود را برای مقابله با مسئله حجاب آغاز کنند و در سه حوزه خودرو، اماکن عمومی و صنوف اجرای طرح مقابله با کشف حجاب وارد عمل شوند، ولی هم در میان دستگاههای مختلف حکومتی اختلاف نظر در نحوه برخورد آغاز شده و هم گروههای مختلف اجتماعی در صددند که با این اقدام حکومتی با هر روشی مقابله کنند. در اخرین اظهار نظر سردار رادان فرمانده نیروی انتظامی در حاشیه راه پیمایی روز قدس به خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که درصد خطای دوربینهایی که قرار است در طرح عفاف و حجاب استفاده شود تا چه اندازه دقیق است؟ گفت: مطمئن باشید که هیچ خطایی نخواهد داشت. در حالیکه چند روز قبل سخنان متفاوتی را مطرح کرده بود. در این میان نظرات یک عضو تندرو مجلس متعلق به جبهه پایداری نظرات همه را به خود جلب کرد موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس در یک موضعگیری فاشیستی که عمق نظرات بخش اصلی روحانیت حاکم را در مورد حجاب بازتاب میدهد در رابطه با برخورد با افرادی حجاب را رعایت نمیکنند گفت نیازی نیست پرونده کسی که کشف حجاب میکند به دادگاه فرستاده شود، باید خدمات کارت ملی قطع شود و بیحجاب را باید نقرهداغ کرد وی افزود برخی میگویند برای اجرای طرح مقابله با بیحجابی، نیروهای انسانی زیادی باید به کار گرفته شود و این هزینهبر است، در حالی که اگر بحث ناظر مدنظر قرار بگیرد، خیلی از افراد مومن و متدین میتوانند پای کار بیایند و حتی یک خبرنگار هم میتواند با استفاده از نرمافزار ناظر به وظیفه خود عمل کند.به گفته وی بیحجاب باید پول تخلفش را پرداخت کند و مطمئناً هرچه بیشتر مقاومت کنند باید پول بیشتر بدهد و ادامه این روند، او را نقره داغ میکند.
در این میان سکینه سادات پاد، دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی نوشت منع خدمات اجتماعی،مغایر اصول ۱۹و۲۰ قانون اساسی ، خلاف عدالت و مصداق بارز کار بیقاعده است و نمیتوان هنجارشکنی را با تصمیمات غیرقانونی، غیراسلامی و غیرعقلانی مهار کرد. وی افزود برنامههای قاعدهمند و شنیدن سخن قانون گریزان از عناصر عقلانیت مدیریت علوی میباشد همه بیاستثناء باید به قانون تمکین کنیم.
هفته پیش، علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی سر باز زدن از حجاب اجباری را حرام شرعی و حرام سیاسی خوانده بود. و عملا دستور مقابله با بی حجابی را کلید زد و ساعت صفر نیروی انتظامی و قوه قضاییه از فردا برای مقابله با حجاب اغاز خواهد شد . اما در این میان ودر تحولی دیگر مجله معتبر تایم صد چهره تاثیرگذار سال را معرفی کرد، و نام سه ایرانی در فهرست تاثیرگذاران این مجله قرار دارند.
شروین حاجیپور، خواننده ترانه برای ، نیلوفر حامدی و الهه محمدی، روزنامهنگارانی که جزئیات چگونگی مرگ و مراسم تدفین مهسا امینی را پوشش دادند و اکنون دویست روز هستند در بازداشتند در فهرست مجله تایم قرار گرفتهاند.
حقوقدانان معتقدند قانونی برای حجاب وجود ندارد و حکومت نمیتواند بدون قانون با کسی برخورد کند و عملا سیستم با مشکلات حقوقی جدی مواجه خواهد شد علاوه براین ناظران سیاسی معتقدند جمهوری اسلامی در این نبرد جدید با توجه به شجاعت و روحیه جدیدیکه زنان در اعتراضات خیابانی کسب کرده اند عقب نخواهند نشست و شکست دیگری را نصیب جمهوری اسلامی خواهند ساخت و اختلافات میان جناحههای حکومتی را تشدید خواهد کرد.
مبارزه مردم برای کنارگذاشتن حجاب اجباری حکومت، باعث شتابزدگی دستگاههای مختلف در مواجه با این موضوع شده و موجب اظهارات و واکنشهای متناقض بین قوه مجریه و قوه مقننه شده است.