اندیشه ، فلسفه
تاریخ
  • «ما فراموش نمی‌کنیم که این رهایی از بیرون آمد» سون فلیکس کلرهوف
    مقدمه مترجم: امروز ۸ ماه مه، هشتادمین سالگرد شکست آلمان نازی و پایان جنگ جهانی دوم در اروپاست. سالهای متمادی، برای آلمانی‌ها چگونگی توصیف این روز مایه سردرگمی، سوال و مناقشه بود. به مناسبت چهلمین
  • سوریه؛ ظهور و سقوط یک خاندان – دو سعید سلامی
    علی خامنه‌ای در دیدار با مجمع عالی فرماندهان سپاه پاسداران در مهر ماه ۱۳۹۸، سه ماه پیش از ترور قاسم سلیمانی، گفت: «نگاه وسیع جغرافیای مقاومت را از دست ندهید؛ این نگاه فرامرزی را از دست ندهید. قناعت نکنیم به منطقۀ خودمان…این نگاه وسیع فرامرزی، این امتداد عمق راهبردی گاهی اوقات از واجب‌ترین
  • حماسه گیلگمش سیروس اوندیلادزه
    حماسه گیلگمش داستانی حماسی از (بین‌النهرین) است که ماجراهای گیلگمش، پادشاه اوروک، و دوستش انکیدو را روایت می‌کند.: 1 . معرفی گیلگمش: گیلگمش پادشاهی قدرتمند اما ستمگر در شهر اوروک در(بین‌النهرین) (عراق امروزی) است. او دو سوم خدایی و یک سوم انسانی است و از نیرو و زیبایی فوق‌العاده‌ای برخوردار است. با
  • ایران آبستن انقلابی دیگر! (تجارب و بازخوانی انقلاب ۵۷) – هلمت احمدیان
    انقلاب ۱۳۵۷ یکی از عظیم ترین جنبش‌های توده‌ای در تاریخ ایران بود که منجر به سرنگونی رژیم پهلوی شد. اما با وجود این پیروزی اولیه، این انقلاب توسط ارتجاع اسلامی با یاری قدرت های سرمایه داری ربوده شد و ناکام ماند و شکست خوردو نهایتاً به سلطه‌ی یک نظام استبدادی مذهبی منجر گردید. در چهار دهه گذشته
اقتصاد

به گزارش شبکه خبری ان‌بی‌سی مقامات آمریکایی و اروپایی با دولت اوکراین در مورد مذاکرات صلح احتمالی با روسیه که ممکن است پایان جنگ را رقم زند، گفتگو کرده‌اند. جنگ اوکراین که اکنون وارد دومین سال خود شده است صدها هزار کشته و زخمی برجای گذاشته و بخش‌هایی از این کشور را ویران کرده است.

این جنگ همچنین حادترین بحران در روابط مسکو با غرب از زمان بحران موشکی کوبا در سال ۱۹۶۲ میلادی را رقم زده است.

یورو نیوز به نقل از ان‌بی‌سی و منابع آمریکایی این رسانه نوشت این گفتگوها کلی و شامل موارد و امتیازاتی بوده است که اوکراین برای دستیابی به توافق با روسیه می‌بایست راضی به از دست دادنشان باشد.

ان‌بی‌سی به نقل از مقام‌های قبلی و فعلی آمریکایی نوشته است که گفتگوهای غربی‌ها با اوکراین در بحبوحه نگرانی آنها از به بن‌بست رسیدن جنگ و نیز توانایی غرب برای تداوم کمک به اوکراین صورت گرفته است.

روسیه در حال حاضر حدود ۱۷.۵ درصد از خاک اوکراین را در تصرف و کنترل خود دارد.

مسکو می‌گوید در پاسخ به حربه «غرب متخاصم و متجاوز» که از کی‌یف برای تضعیف روسیه استفاده می‌کند، مجبور به «عملیات نظامی ویژه» در اوکراین شده است.

کی‌یف و متحدان غربی‌اش با رد این ادعا می‌گویند که این استدلالی بی‌جا است و مسکو می‌خواهد به سبک امپریالیستی اراضی اوکراین را ببلعد.

مسکو می‌گوید به تمام اهداف خود در اوکراین دست خواهد یافت. کی‌یف اما می‌گوید تا کنترل تمام مناطق از دست رفته خود از جمله شبه کریمه را که روسیه آن را در سال ۲۰۱۴ میلادی ضمیمه خاک خود کرد، بدست نگیرد و آخرین سرباز روس را از خاکش بیرون نراند، آرام نخواهد گرفت.

print

مقالات
محیط زیست
Visitor
0195272
Visit Today : 550
Visit Yesterday : 403